ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВПоловина приватного сектору Харкова має договори на вивіз сміття

Половина приватного сектору Харкова має договори на вивіз сміття

У Харкові близько 27 тис. власників будинків приватного сектору уклали договори на вивезення твердих побутових відходів. Всього у місті близько 57 тис. приватних будинків

З 10 січня всім жителям приватного сектора розносяться повідомлення, які, в тому числі, містять роз'яснення щодо самого договору. Також у повідомленні міститься список документів, необхідних для нарахування пільги.

На будинках, власники яких уклали договори розклеєні спеціальні наклейки, які підтверджують, що господар будинку дійсно уклав письмовий договір на вивіз ТПВ. На наклейках вказано кількість мешканців, зареєстрованих у будинку. Це дає можливість водієві сміттєвоза визначити, який максимальний обсяг сміття він може забрати від конкретного домоволодіння.

У грудні минулого року всім жителям приватного сектора, який знаходиться в зоні дії публічного договору, а це 47 тис. домоволодінь, рознесли номер місцевої газети, у якому опублікований зразок публічного договору, закони, на підставі яких укладається договір, тарифи і їх розрахунки, а також перелік усіх вулиць, які потрапляють під дію договору.

До кінця січня харків'яни можуть звернутися з питаннями, які стосуються вивозу ТПВ в приватному секторі, в координаційний центр «Харків-Екоресурс».

 
Коментарі (1)
Vasil
15 Січня 2013 p. 12:14
Почему, я как собственник квартиры не могу заключить договор с "Экоресурс". Частников домов заставляют заключать, а мне отказывают. Где собака зарыта? И пому нарушается социальная справедливость?