ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСтоличні посадовці поплатилися за ігри з нерухомістю

Столичні посадовці поплатилися за ігри з нерухомістю

Прокуратурою Дарницького району столиці порушено кримінальну справу стосовно реєстратора Київського міського бюро технічної інвентаризації.

Прокуратурою Дарницького району столиці порушено кримінальну справу стосовно реєстратора Київського міського бюро технічної інвентаризації, з вини якого зареєстровано право власності КП «Сезон» на нерухомість в Києві без сплати вартості придбаного об’єкту приватизації в розмірі 1,2 млн грн.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі прокуратури м.Києва.

«Нежитлові приміщення загальною площею 330 кв.м на Харківському шосе, 14-А КП «Сезон» придбало за рішенням Господарського суду м.Києва від 13.10.2009. Цим рішенням суду  Фонд приватизації комунального майна Дарницького району було зобов’язано укласти з комунальним підприємством договір купівлі-продажу.

«КП «Сезон» упродовж місяця після нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу не сплатило вартість майна, як це було передбачено договором», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі прокуратури також зазначили, що посадовець Київського БТІ не перевірила наявність акту прийому–передачі та доказів оплати вартості приміщень і у грудні 2010 року провела державну реєстрацію права власності на комунальне майно.

 
Коментарі (0)