ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні райони прибирають від сміття

Столичні райони прибирають від сміття

У парку «Відрадний» в Солом’янському районі провели толоку. Як повідомила Солом’янська РДА, зеленбудівці та мешканці району спільними силами зробили його охайнішим і кращим

 

У парку «Відрадний» в Солом’янському районі провели толоку. Як повідомила Солом’янська РДА, зеленбудівці та мешканці району спільними силами зробили його охайнішим і кращим, та ще й встигли прибрати опале листя на вулиці Академіка Шалімова.

Толока також відбулася на локації біля проспекту Лобановського та вулиці Володимира Брожка. Тут несвідомі громадяни влаштували несанкціоноване сміттєзвалище.

Працівники Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд, дорожники району та місцеві небайдужі громадяни провели толоку в районі будівництва під’їзної автомобільної дороги. Цю дорогу будують від проспекту Лобановського до міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) у Солом’янському районі.

У Дирекції наголосили, що невідомі регулярно засмічують цю територію й прибирати доводиться регулярно.

Перед тим у Солом’янському районі прибрали сміття та опале листя, подрібнення гілля у Протасовому Яру, парку «Супутник», сквері на розі вулиць Карпатської та Волошина.

Прибирання столиці триватиме до 20 травня. У планах міста — провести толоки з прибирання, ліквідувати стихійні звалища, а також локації, на стан яких скаржилися містяни.

Йдеться і про території, за які відповідальні приватні компанії, відомства тощо, тому їх більше залучатимуть до наведення ладу.

 

 

 
Коментарі (0)