ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Столичні райони залишаються без тепла у будинках

Столичні райони залишаються без тепла у будинках

Тепло та гаряча вода у будинках киян стають розкішшю. Станом на ранок сьогоднішнього дня без опалення та гарячого водопостачання залишається понад 80 будинків, закладів, відомств.

Опалювальний сезон розпочався лише нещодавно, а теплові мережі столиці уже не витримують навантаження. Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, станом на 6:00 22 листопада без централізованого опалення залишається 82 споживача (будинків, закладів та відомств), без гарячого водопостачання - 79 споживачів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Всього 22 листопада без опалення або гарячого водопостачання залишається 90 споживачів, з них 56 житлових будинків, 2 лікувальних заклади, 2 дитячі заклади, 30 відомчих будівель.  

В Оболонському районі відключені 2 споживача, в Голосіївському — 2, Печерському — 53, Подільському — 17, Святошинському — 8, Шевченківському — 8.

Наразі ліквідацією цих пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, станом на 20 листопада, без опалення залишалось 28 споживачів, зокрема будинки, заклади та відомства. Без гарячої води – 38 будинків.

 
Коментарі (0)