ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличні сквери дочекалися капремонту

Столичні сквери дочекалися капремонту

У столиці розпочали капітальний ремонт міських скверів. Кілька зелених зон вже дочекалися «апгреду». Комунальникам у проведенні цих робіт допомагають небайдужі кияни.

У Києві комунальні служби разом із жителями столиці розпочали капітальний ремонт міських скверів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Зокрема, у Святошинському районі у сквері на вул. Чорнобильській відновлено 950 кв. м газону, завезено 70 т родючого грунту та проведено підготовчі роботи для встановлення меморіальних плит.

Також у Шевченківському районі столиці розпочато ремонт скверу «Верстатобудівний». У сквері по вул. М. Донця у Солом’янському районі встановили «живу» огорожу та розпочали роботи з облаштування доріжок.

«Зеленбудівці Оболонського району розпочали відновлювальні та підготовчі роботи у сквері на вул. Маршала Тимошенка, 3-11. Також, планується у цьому сквері влаштувати вхідну групу, встановити огорожу та облаштувати доріжки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичні парки візьмуть під нагляд. До кожного з них буде приставлено менеджера, який і наглядатиме за територією. Крім цього, будуть створені і «паспорти парків», де буде описано поточний стан та проблеми зеленої зони.

 
Коментарі (0)