ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтоличні водопровідні мережі пройдуть промивку

Столичні водопровідні мережі пройдуть промивку

Сьогодні вночі «Київводоканал» проведе промивку водопровідних мереж у частині житлового масиву Микільська Борщагівка. Впродовж цього часу не рекомендується використовувати воду без попереднього кип’ятіння.

У ніч з 11 на 12 червня «Київводоканал» здійснить промивку водопроводу частини Микільської Борщагівки (житловий масив у Святошинському районі міста). Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі водоканалу.

Профілактичні роботи триватимуть з 23:00 11 червня до 7:00 12 червня. У зону промивки потраплять мережі по вулицях: Генерала Потапова, Сім’ї Сосніних, Картвелішвілі, Гната Юри, Комісара Рикова та Героїв Космосу.

Впродовж цього часу не рекомендується використовувати воду з крану у якості питної чи для приготування їжі без попереднього кип’ятіння. Після завершення профілактичних заходів, перед використанням води з крану потрібно спустити її впродовж 15 хв. Прочистка здійснюється після опівночі, щоб не створювати незручності мешканцям  будинків.

Про профілактичні заходи на мережах «Київводоканал» заздалегідь попередив районні житлово-експлуатаційні організації. Промивку міських мереж підприємство здійснює впродовж року згідно з графіком до кінця грудня.

Як повідомляла «Україна Комунальна», протягом червня фахівці «Київенерго» здійснюють гідравлічні випробування тепломереж в Шевченківському, Солом'янському, Подільському та Оболонському  районах районах столиці. Детальний графік гідравлічних випробувань тепломереж можна оглянути тут.

 
Коментарі (0)