ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняСтоличні ЖЕКи полізли в димоходи

Столичні ЖЕКи полізли в димоходи

У столиці провели позачергову перевірку стану димових і вентиляційних каналів житлових будинків.

У Києві проведено позачергові перевірки стану димових і вентиляційних каналів, оголовків цих каналів та герметизацію вводів інженерних комунікацій житлових будинків та складено відповідні акти.

Заходи проводилися з метою попередження нещасних випадків  під час використання газу в побуті, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба КМДА.

За словами директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитра Новицького, також була активізована робота з виявлення перепланувань квартир з порушенням конструкцій димових і вентиляційних каналів, несанкціонованої заміни газового обладнання.

За результатами перевірок житлово-експлуатаційними організаціями порушникам вручено приписи-попередження щодо усунення недоліків та передано акти ПАТ «Київгаз» для подальшого реагування.

Житлово-експлуатаційні організації районних держадміністрацій перевірили стан пожежної безпеки в житловому фонді міста та склали план заходів із відновлення систем протипожежної автоматики та димовидалення в будинках підвищеної поверховості. Під час перевірки було виявлено ряд несправностей. Саме тому Департамент житлово-комунальної інфраструктури ініціює продовження терміну дії міської програми «Реконструкція систем протипожежного та техногенного захисту висотних будинків та будинків підвищеної поверховості Києва «Безпечне житло».

 
Коментарі (0)