ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСтолична влада жорсткіше пильнуватиме за «Київенерго»

Столична влада жорсткіше пильнуватиме за «Київенерго»

У зв’язку з проведенням у столиці Євро-2012, аби гості міста не відчували незручностей, щорічні сезонні гідравлічні випробування були розпочаті на місяць раніше від традиційного графіка.

Міська влада жорстко контролює графік проведення гідравлічних випробувань. Про це під час прямого ефіру у студії ТРК «Київ» повідомив заступник начальника Головного управління житлового господарства КМДА Володимир Баженов.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

За його словами, цього року підготовку до нового опалювального сезону розпочали завчасно.

«У зв’язку з проведенням у столиці Євро-2012, аби гості міста не відчували незручностей, щорічні сезонні гідравлічні випробування були розпочаті на місяць раніше від традиційного графіка», – сказав Володимир Баженов.

Він наголосив на важливості проведення гідравлічних випробувань. Порівнюючи опалювальні сезони 2010-2011 та 2011-2012 років, можна зазначити: кількість аварійних ситуацій зменшилася майже вдвічі. Це говорить про те, що гідравлічні випробування були проведені своєчасно.

«Сьогодні гідравлічні випробування теплових мереж виконують згідно затвердженого графіка. Міська адміністрація жорстко контролює це питання. Щодня оперативна інформація щодо проведення відповідних робіт лягає на стіл особисто голові КМДА Олександру Попову», – додав Володимир Баженов.

Нагадаємо, що раніше перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак просив енергопостачальну компанію при будь-якому відхиленні від плану обов’язково повідомляти житловим організаціям для своєчасного інформування мешканців столиці.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)