ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСтоличних комунальників позбавили посад

Столичних комунальників позбавили посад

У столиці звільнили двох начальників ЖЕД у Оболонському та Солом’янському районах міста. Окрім того, ще до декількох керівників житлово-експлуатаційних дільниць в інших районах було застосовано дисциплінарні покарання у вигляді доган.

У Києві, за результатами службових перевірок, звільнили двох керівників житлово-експлуатаційних дільниць у Оболонському та Солом’янському районах міста. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв.

За його словами, першочергово перевірки проводились у ЖЕД, які потрапили до відкритого щомісячного рейтингу найгірших дільниць Києва.

Зокрема, керівників житлово-експлуатаційних дільниць було звільнено через ігнорування звернень громадян до «Контактного центру міста Києва 1551». Це 36 невиконаних заяв мешканців Оболонського району, у Солом’янському – 27.

«За неналежне виконання обов’язків застосувались дисциплінарні стягнення у вигляді догани посадовим особам, відповідальним за виконання звернень громадян Святошинського, Дніпровського, Оболонського та Печерського районів. Винесено попередження начальникам ЖЕД щодо недопущення випадків несвоєчасного опрацювання звернень громадян та посилення контролю за виконанням заявок з технічного обслуговування будинків Шевченківського, Дніпровського, Деснянського та Голосіївського районів», – заявив посадовець.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві відбиратимуть житло за комунальні борги лише у принципових боржників. Столична влада вирішуватиме питання щодо арешту житла через заборгованість за ЖКП з кожною сім’єю в індивідуальному порядку.

 
Коментарі (0)