ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтоличним автобусам та тролейбусам «перекроять» маршрути

Столичним автобусам та тролейбусам «перекроять» маршрути

У Києві завтра у маршрути декількох міських автобусів та тролейбусів будуть внесені тимчасові зміни. Корективи у курсування транспорту зумовлені проведенням продовольчих ярмарків у столиці.

У Києві завтра будуть внесені зміни у маршрути курсування кількох столичних автобусів і тролейбусів. Причиною цього є проведення продовольчих ярмарків у столиці по вул.: Світлицького, Лисківській та М. Цвєтаєвої. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київпастрансу».

Відтак, автобус №72 курсуватиме за зміненим маршрутом: від станції метро «Контрактова площа» до вул. Осиповського за діючою трасою, далі: вул. Межова – вул. Червонопільська – вул. Западинська – далі за діючою трасою.

Столичний автобус №61 курсуватиме трасою: від залізничної платформи «Троєщина» до вул. Радянської за діючою трасою, далі вул. Милославська (без заїзду на вул. Лисківську).

Рух тролейбус №37А на ділянці від просп. Маяковського до вул. М. Закревського буде організовано за маршрутом тролейбусу №37.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора змінився маршрут руху автобусів №104, що курсують у Дарницькому районі Києва. У «Київпастрансі» запевнили, що корективи внесли з метою поліпшення транспортного обслуговування киян.

 
Коментарі (0)