ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Столичним тепломережам «додають жару»

Столичним тепломережам «додають жару»

«Київенерго» відкоригувало температурний графік подачі теплоносія у зв’язку із зміною погодних умов. Відтепер у столичних будинках стане тепліше.

Температура теплоносія в теплових мережах буде поступово підвищуватися, у зв’язку із пониженням температури повітря. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Крім того, сезонні котельні, які здійснюють подачу теплоносія споживачеві лише в опалювальний сезон, також вийшли на звичайний режим роботи. Нагадаємо, опалювальний сезон цьогоріч стартував раніше ніж зазвичай.  

Зокрема, з 1 жовтня «Київенерго» розпочали поетапне підключення до тепла житлового фонду. Втім, 30 жовтня компанія знизила температуру теплоносія в тепломережах до мінімального рівня в опалювальний сезон — 65 градусів через значне потепління.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, заборгованість держбюджету перед «Київенерго» за теплову енергію у жовтні зросла у 2 рази. Через що компанія не може вчасно здійснювати розрахунки за газ, а це може призвести до обмеження газопостачання котелень, які живлять тепломережі.

 
Коментарі (0)