ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Столиця Криму звітує про підготовку до зими

Столиця Криму звітує про підготовку до зими

У Сімферополі об'єкти ЖКГ готові до зими

У Сімферополі основний комплекс заходів з підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років виконано. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

За інформацією начальника управління житлово-комунального господарства Сімферопольської міської ради Анатолія Рогова, районними ЖЕО відремонтовано 528 покрівель, 538 внутрішньобудинкових мереж центрального опалення, 304 системи гарячого водопостачання та 447 систем холодного водопостачання, 93 електрощитових, 67 опалювальних печей.

«У школах і дитячих садах Сімферополя виконано капітальний ремонт 13 покрівель, 11 мереж опалення, система каналізування», - повідомив пан Рогов.

Також завершено роботи з підготовки 15 лікувально-профілактичних установ міста.

Підприємством «КримТЕЦ» проведено капітальний ремонт 9 мережевих насосів, відремонтовано парові котли, замінені окремі ділянки трубопроводів загальною протяжністю 1,16 км, відновлено та замінено понад 1000 кв. м покривного шару теплоізоляції теплових мереж.

Як повідомляла раніше «У.К.», КРП «Виробниче підприємство водопровідно-каналізаційного господарства Сімферополя» виконало основні роботи з підготовки до опалювального сезону мереж водопроводу та каналізації, водопровідних насосних станцій, каналізаційних колодязів і пожежних гідрантів.

Пан Рогов також зазначив що, згідно затвердженого плану, ряд заходів з підготовки до зими буде продовжуватися до кінця місяця. 

 
Коментарі (0)