ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняСтворення Фонду енергоефективності підтримали народні депутати

Створення Фонду енергоефективності підтримали народні депутати

Комітет ВРУ з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки підтримує створення Фонду енергоефективності.

Комітет ВРУ з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки підтримує створення Фонду енергоефективності. Це один із ключових інструментів реформи енергоефективності і його обов’язково потрібно підтримати у парламенті. Про це заявив Голова Комітету Олександр Домбровський на засіданні Уряду 7 грудня під час презентації законопроекту «Про фонд енергоефективності».

На думку Голови Комітету ПЕК, інтенсифікуючи роботу по створенню Фонду енергоефективності, в 2017 році потрібно також посилити роботу програми «теплих кредитів», яка була розпочата в 2014 році. Він звернувся до Уряду з проханням збільшити фінансування програми «теплих кредитів» в державному бюджеті 2017 року.

За необхідність створення Фонду енергоефективності також виступили на засіданні Уряду й інші народні депутати – Олена Бабак та Олексій Рябчин.

Нагадаємо, на засіданні Уряду Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко презентував законопроект «Про фонд енергоефективності», який був схвалений Кабміном. За словами Віце-прем’єр-міністра Фонд енергоефективності — це інструмент, який дає українським громадянам фінансову підтримку і технічні рішення для зменшення комунальних витрат, а тому Верховна Рада має якнайшвидше ухвалити закон.

 

 
Коментарі (0)