ГоловнаНовини ЖКГПодіїСуд призупинив конкурс на дві посади членів НКРЕКП

Суд призупинив конкурс на дві посади членів НКРЕКП

Суд призупинив конкурс на дві посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг
Суд призупинив конкурс на дві посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про це написала на своїй сторінці в Facebook народний депутат Ольга Бєлькова.
 
"Відповідно до заяви позивача Антона Гудаченко (кандидат на посаду НКРЕКП, якому відмовили по причині відсутності стажу 5 років в енергетиці) суддя окружного адміністративного суду Шевченко Н.М. вирішив, що комісія із добору кандидатів має зупинити свою роботу повністю до вирішення спору за можливою поданою заявою по суті", - написала вона.
 
"Тобто, заяви про те, що нібито порушені права заявника ще немає. Але суд не довго думаючи, і не сильно інформуючи інших зацікавлених або відповідальних сторін вирішив: що почекає та реформа. Хай почекає регулятор, ліцензіати, політики та прості громадяни та 20 кандидатів, які беруть участь у другому конкурсі", - заявила депутат.
 
"Із хорошого - рішення суду ніяк не впливає на перший конкурс, який вже проведено. У Президента вже є 10 кандидатур, із яких можна обрати необхідних 5 кандидатів. Принаймні, роботу регулятора у майже оновленому складі можна розблокувати", - додала Бєлькова.
 
Загалом на посади членів Нацкомісії з тарифів має бути призначено 7 осіб.
 

В остаточний список увійшли Олександр Формагей, Олена Антонова, Дмитро Коваленко, Оксана Кривенко, Андрій Борисенко, Олексій Магда, Валерій Цаплін, Руслан Кайдаш, Євген Магльованний і Дмитро Олефір. 

 
Коментарі (0)