ГоловнаКоментаріТарифи ЖКГСуд втрутився у львівські тарифи

Суд втрутився у львівські тарифи

Суд підтвердив незаконність дій Львівської міської ради. Зокрема, йдеться про ухвалу ЛМР, якою скасувався двоставковий тариф на тепло у Львові.

Суд визнав незаконною ухвалу міської ради про скасування двоставкового тарифу у Львові. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зокрема, Галицький районний суд визнав протиправною і скасував ухвалу Львівської міської ради №2437 від 27.06.2013р.

«Галицький районний суд розглянув справу за позовом ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» про скасування ухвали сесії Львівської міської ради №2437 від 27.06.2013р. Суд повністю задовольнив позов теплопостачальних підприємств і визнав дану ухвалу незаконною», - розповів начальник юридично-претензійного відділу ЛМКП «Львівтеплоенерго» Олег Іващук.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг підтвердила, що органи місцевого самоврядування встановлюють тарифи на комунальні послуги, зокрема, і послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, на основі тарифів на теплову енергію, встановлених Комісією. Відтак, ухвала про скасування двоставкового тарифу Львівською міською радою – це перевищення повноважень та порушення законодавства.

Крістіна Болотова

 
Коментарі (0)