ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСумські мости потерпають від місливців за металом

Сумські мости потерпають від місливців за металом

У Сумах комунальні служби проводять відновлювальні роботи на шляхопроводі по вулиці Привокзальній. Замість викрадених зловмисниками секцій огородження вони встановлюють аналогічні, які залишилися після реконструкції мосту по вулиці Троїцькій

З початку року мисливцями за металом у місті було викрадено п’ять секцій перил, на відновлення яких знадобиться два дні.

Відновлювальні роботи  розпочали ще минулого тижня. З початку місця, де були викрадені огородження фахівці КП «Шляхрембуд» затягнули стрічкою, а потім заварили металевими прутами.

«Настільки було по-варварськи виламано секції перил, що потрібен був час, аби підготувати все для відновлювальних робіт», - розповів заступник міського голови Анатолій Бондар.

Слід зазначити, що крім нанесених матеріальних збитків, зловмисники наражали на небезпеку здоров’я та життя сумчан. Адже висота мосту складає від 4 до 5 метрів, до того ж під мостом знаходяться залізничні колії.

За повідомленням міського відділі міліції, за фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження. Наразі підозрювані у скоєнні злочину затримані, ведуться слідчі дії.

 
Коментарі (0)