ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Сумський опалювальний сезон охоронятиме «тепловий» штаб

Сумський опалювальний сезон охоронятиме «тепловий» штаб

У Сумах створено оперативний штаб із забезпечення сталого проходження опалювального сезону.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сумської міської ради.

До завдань штабу також входить попередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення населення міста під час цьогорічного опалювального сезону.

Очолив оперативний штаб профільний заступник міського голови Анатолій Бондар. До його складу також увійшли представники управління житлової політики, комунального господарства та благоустрою, управління освіти і науки, охорони здоров’я, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, ТОВ «Сумитеплоенерго», «Дирекції Котельні північного промвузла», комунальних підприємств – «Сумижитло», «Міськсвітло», «Шляхрембуд», «Спецкомбінат», «Зеленбуд», а також інспекції Держенергонагляду, «Коменерго-Суми», Зарічної та Ковпаківської районних в м.Суми адміністрацій.

Штаб збиратиметься на свої засідання щотижня для аналізу проходження опалювального періоду, вирішення нагальних питань щодо упередження аварійних ситуацій тощо. У випадку аварій члени штабу прийматимуть оперативні рішення щодо ремонтних робіт.

Нагадаємо, що оперативний штаб створюються у місті кожного опалювального сезону. 11 жовтня у Сумах розпочався опалювальний сезон у житловому секторі міста.

 
Коментарі (0)