ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСумським зупинкам знайдуть власників

Сумським зупинкам знайдуть власників

У Сумах вирішили знайти господарів безгосподарним зупинкам. Таких об’єктів у місті налічується близько 80. Коштів на їх утримання у міському бюджеті не вистачає.

У Сумах безгосподарним зупинкам громадського муніципального транспорту, яких у місті 84, знайдуть власників. Такий варіант утримання зупинок було запропоновано під час апаратної наради при міському голові, повідомили «Україні Комунальній» у прес-службі Сумської міської ради.

Зауважимо, що на утримання безгосподарних зупинок з міського бюджету  планується виділити 100 тис. грн. Хоча чиновники зауважили, що цих коштів не вистачить.

Так, депутати міської ради запропонували  закріпити безгосподарні зупинки за можливими суб’єктами господарювання, або обрахувати реальну вартість утримання цих зупинок.

Тож, розглянувши всі пропозиції, було запропоновано звернутися до рекламодавців, для яких зупинки могли б стати додатковим рекламних майданчиком.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львові для людей з особливими потребами облаштують зупинку громадського транспорту. Зокрема, територію вже почали облаштовувати тактильною плиткою, щоб зупинка буда доступною для незрячих громадян.

 
Коментарі (0)