ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСвята загнали Сімферополь до «сміттєвої ями»

Свята загнали Сімферополь до «сміттєвої ями»

За минулі свята, випускні вечори та вихідні городяни залишили після себе дуже багато сміття. Сьогодні комунальники змушені працювати у вкрай напруженому ритмі

Для забезпечення належного санітарного стану вулиць кримської столиці після травневих свят і напередодні проведення траурних заходів, присвячених Дню пам'яті жертв депортації народів Криму, мобілізовані всі комунальні служби міста.

Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Сімферопольської міської ради Анатолій Рогов, інформує прес-служба.

За його інформацією, у прибиранні території міста задіяно близько 100 співробітників комунальних служб і 23 одиниці техніки.

«Щоб підтримувати чистоту і порядок на вулицях міста, двірники збирають сміття вздовж узбіч доріг, русла річки Салгир, а також вручну проводять підчищення бордюрів, - зазначив він, - Задіяні 10 сміттєвозів для вивозу побутових відходів з контейнерних майданчиків, у районах міста працюють 12 машин і 1 навантажувач для підбору випадкового сміття та ліквідації стихійних звалищ».

Також начальник управління ЖКГ повідомив: «На жаль, за минулі свята, випускні вечори та вихідні наші городяни залишили після себе на вулицях кримської столиці дуже багато сміття. Сьогодні комунальники змушені працювати у вкрай напруженому ритмі, але я впевнений, що ми вийдемо з цього форс-мажору за два-три дні».

Анатолій Рогов також звернув увагу на той факт, що у весняно-літній період спостерігається вкрай негативна тенденція щодо збільшення будівельного сміття на контейнерних майданчиках по збору побутових відходів. «Особливо яскраво це виявляється в приватному секторі, де жителі не поспішають укладати договори на вивезення сміття, що негативно позначається на якості роботи профільних підрядних організацій», - сказав начальник управління ЖКГ.

Анатолій Рогов звернувся до сімферопольців та гостей кримської столиці з закликом надавати всіляке сприяння у підтриманні чистоти та порядку в місті. «Тільки спільними зусиллями можна досягти позитивних результатів у підтримці порядку. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», - резюмував чиновник.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)