ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Тепло севастопольських батарей відчули лише хворі і діти

Тепло севастопольських батарей відчули лише хворі і діти

У зв'язку із встановленням теплої погоди опалювальний сезон в Севастополі розпочався тільки в установах соціальної сфери.

Відповідне розпорядження підписав голова міськдержадміністрації Володимир Яцуба, - інформує прес-служба Севастопольської міської державної адміністрації.

«У зв'язку з підвищенням температури і встановленням теплої погоди опалювальний сезон в Севастополі розпочався тільки в дитячих і медичних установах. Керівникам установ соціальної сфери дано дозвіл, узгоджуючи з керівництвом міста, приймати рішення про необхідність подачі тепла на той чи інший соціальний об'єкт залежно від середньодобової температури», - зазначив Володимир Яцуба.

Керівникам районів було доручено тримати на контролі питання, пов'язані з опалювальним сезоном.

Нагадаємо, за даними Мінрегіону, більшість областей України повністю готові до проведення опалювального сезону. Зокрема, 100% готовність демонструють Дніпропетровська, Сумська, Полтавська, Львівська області. Більш низький рівень готовності в Криму (96%), Києві (91%), Рівненської області (83%) тощо.

Офіційно опалювальний сезон в Україні розпочався вчора, за словами міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолія Близнюка, всі системи заповнені теплоносієм, проте в деяких регіонах температурний режим вносить свої корективи.

 
Коментарі (0)