ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняТеплопостачання Феодосії зосередиться у диспетчерському пункті

Теплопостачання Феодосії зосередиться у диспетчерському пункті

У Феодосії будуть створювати єдиний диспетчерський пункт теплопостачання.

У Феодосії закуплено обладнання, яке дозволить звести всі дані про роботу модульних котелень в єдину диспетчерську службу міста. Про це повідомив директор феодосійського філіалу «Кримтеплоенерго» Олександр Новицький.

«На монітор диспетчера будуть надходити сигнали за чотирма параметрами: подача газу, температура повітря, температура теплоносія та аварійні ситуації, - пояснив він. - Це дозволить контролювати роботу котелень та якість подаваного теплоносія в житлові будинки, а також оперативно реагувати на нештатну ситуаці».

Перший об'єкт уже підключений до єдиної диспетчерської службі. Це модульна котельня на вул.Революційній. Зараз там проходять тестові роботи. Другим об'єктом стане теплопостачальний модуль на вул.Перемоги. Також в єдину диспетчерську службу буде включений новий мурований модуль на вул.Горького, 32.

«Найцікавіше, що цей модуль, завдяки висновку даних в єдину диспетчерську службу, буде працювати без оператора», - уточнив керівник теплопостачальної організації.

За його словами, по цій же схемі буде побудована і нова котельня замість мазутної на вул.Федька, 85а. Це остання з міських котелень, яка працює на мазуті.

allcrimea

 
Коментарі (0)