ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Теплопостачання сімферопольців взяли під контроль

Теплопостачання сімферопольців взяли під контроль

Сімферопольський міський голова Віктор Агєєв перевірив роботу котелень у Залізничному районі міста

Зокрема, мер оглянув котельню, яка опалює значний міський масив від Залізничного вокзалу до вулиці Пушкіна.

В цілому в даному житловому масиві розташовано 98 об'єктів, крім житлових будинків тут знаходиться 5 закладів соціальної сфери та 3 медичних установи.

«Незважаючи на те, що один з двох установлених тут котлів працює з 1962-го, а інший - з 1983-го року, подача тепла з початку осінньо-зимового сезону не зупинялася тут ні на добу, і претензій жителів на подачу теплоносія не було», - запевнив Віктор Агєєв.

Міський голова також зазначив, що підприємство «Кримтеплокомуненерго», незважаючи на похолодання та часті пориви вже зношених мереж, у всіх аварійних ситуаціях відпрацьовувало їх оперативно.

Одним з головних завдань у сфері ЖКГ, чиновник вважає модернізацію всієї системи теплопостачання міста.

«Ми розуміємо, що в тепловому господарстві серйозно зношені не тільки теплові мережі, але й інше устаткування. І тому дуже важливо зрушити з мертвої точки не тільки масштабний ремонт тепломагістралей та устаткування, але і розробку модернізації теплопостачання Сімферополя з використанням новітніх енергозберігаючих технологій», - підсумував мер міста.

Нагадаємо, що незважаючи на заяви чиновника про безперебійності теплопостачання, в кінці листопада минулого року через аварію на теплотрасі залишилися без опалення 175 будинків Залізничного та Київського районів.

 
Коментарі (0)