ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024В Сімферополі через пориви мерзне район міста

В Сімферополі через пориви мерзне район міста

У Сімферополі ситуація з опаленням соціальних об'єктів та житлового фонду стабільна, однак через аварії на теплотрасах не опалюється Київський район міста

Як заявив заступник міського голови Валерій Скуратовський, у Сімферополі ситуація з опаленням соціальних об'єктів та житлового фонду стабільна. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«В цілому подача тепла в багатоквартирні будинки здійснюється в нормальному режимі. Виняток становлять кілька об'єктів у Київському районі, де через сьогоднішню аварію на зовнішніх теплотрасах тимчасово припинений опалювальний процес і ведуться ремонтні роботи», - зазначив Валерій Скуратовський.

За його інформацією, у зв'язку з усуненням неполадок тепло не подається у будинки:

  • по вулиці Лермонтова, 13, 21, 25, 17;
  • по вулиці Лебедєва, 46;
  • по вулиці Бетховена, 58;
  • по вулиці Коцюбинського, 32.

Чиновник також підкреслив, що співробітники «Кримтеплокомуненерго» зобов'язані в оперативному порядку провести необхідні роботи з усунення пориву та подати в будинку сімферопольців тепло.

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна», це не перший випадок коли жителі даного району залишаються без опалення. Зокрема, в кінці листопада аварія на теплотрасі залишила без тепла 175 будинків Київського та Залізничного районів. Через тиждень 5 грудня в результаті чергового пориву на теплотрасі опалення не надходило в 34 будинки даного району.

 
Коментарі (0)