ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТепловики Рівненщини привчаються до дисципліни

Тепловики Рівненщини привчаються до дисципліни

У 2012 році комунальні теплогенеруючі підприємства області розрахувалися за спожитий газ на понад 95%, що на третину вище, від показників 2011 року

Минулого року теплопостачальні підприємства області для продукування теплоносія використали газу на 257 млн грн, а оплатили понад 245 млн грн. Однак за словами заступника голови Рівненської облдержадміністрації Володимира Новака є й такі підприємства, які стовідсотково розрахувалися за енергоносій.  

Це, зокрема, «Теплосервіс» міста Дубровиця, «Дубнокомуненергія», «Костопільські районні мережі», ТОВ «Енергозбереження Рівне» та ПрАТ «ЕСКО-Рівне».

«Решта теплогенеруючих підприємств мають вийти на такий же рівень, адже комунальники торік одержали більше 100 мільйонів гривень бюджетної компенсації на різницю в тарифах», - наголосив Володимир Новак.

Відтак, тепловики та профільні заступники отримали доручення посилити роботу зі споживачами, які недоплачують за теплову енергію. Загалом за минулий рік сума боргу зросла на 12,6 млн грн. Така ситуація значно погіршує можливість вчасного розрахунку за спожитий газ, тому підприємства просять жителів області вчасно оплачувати рахунки за отримані послуги.

 
Коментарі (0)