ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняТернопільські комунальники пікетують Держказначейство

Тернопільські комунальники пікетують Держказначейство

Тернопільські комунальники продовжують пікетувати Державне Казначейство вимагаючи сплати боргу у понад 5 млн гривень

Державне казначейство продовжує затримувати платежі міської ради. Загальна сума непроведених проплат щодня збільшується та на сьогодні складає 5,1 млн грн. З них 1,2 млн грн кошти на поточне утримання бюджетних установ міста, а 3,9 млн грн кошти на ремонт доріг, капітальний ремонт, прибирання та утримання житлового фонду міста.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Тернопільскої міської ради.

У відповідь на це профспілка працівників житлово-комунального господарства та комунальні підприємства міста зініціювали продовження пікету Головного управління Державного казначейства у Тернопільській області. Ініціатори закликають жителів міста бути солідарними та спільними зусиллями вимагати проведення проплат .

«Частково було виконано вимоги пікетувальників. Комунальним службам перерахували 300 тисяч гривень. Але загальна сума непроведених казначейством проплат сягнула понад 5 мільйонів гривень», - повідомив мер міста Сергій Надал.

Минулого тижня на пікет під казначейством у Тернополі вийшло більше тисячі працівників підприємств житлово-комунальної галузі міста. Вони вимагали розрахуватися за виконані роботи і заявили, що в разі непроплати до 14 листопада знову пікетуватимуть фінансову установу. Свої вимоги протестувальники передали керівництву Головного управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області.

 
Коментарі (0)