ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГТернопільську енергетику підживлять інвестиціями

Тернопільську енергетику підживлять інвестиціями

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України втілить щонайменше 8 інвестиційних проектів у Тернопільській області. Серед іншого, вони стосуватимуться альтернативної енергетики

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України втілить щонайменше 8 інвестиційних проектів у Тернопільській області. Серед іншого, вони стосуватимуться альтернативної енергетики.

Про це 27 квітня заявив голова Держінвестпроекту Владислав Каськів на VІІ Міжнародному інвестиційному форумі, що проходив у Тернополі, повідомляє прес-служба ОДА.

Як повідомив В. Каськів, угода про співпрацю між Держінвестпроектом та Тернопільською ОДА, яку було укладено цього дня, передбачає реалізацію проектів, що стосуються кількох сфер та індустрій: альтернативної енергетики (вітроенергетики), транспортної індустрії, розвитку туристичної та спортивної інфраструктури тощо.

Зокрема, мова йде про будівництво вітропарку в Тернопільській області, створення високотехнологічного транспортного вузла з метою залучення інвестицій в економіку області та ін.

Голова Держінвестпроекту зазначив, що інші заходи в рамках Угоди, зокрема, підтримка діяльності регіонального Центру інвестицій та розвитку, дозволять розширити перелік перспективних інвестиційних проектів регіону та супровід їх одночасного втілення.

Як повідомлялося раніше, Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України планує укласти Угоди про співпрацю в 27 областях України протягом 2012 року. Тернопільщина стала шостим регіоном, що підтвердив участь у програмі інвестиційного розвитку регіонів України, яку втілює Держінвестпроект. Наприкінці 2011 – початку 2012 р. угоди було укладено з Харківською, Львівською, Закарпатською, Херсонською та Чернівецькою областями.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)