ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи «накрили» населені пункти Донбасу із мінометів

Терористи «накрили» населені пункти Донбасу із мінометів

Населені пункти Донецької та Луганської областей піддаються активним обстрілам з боку терористів. Бойовики часто використовують важке озброєння, яке заборонено Мінськими домовленостями.
Вчора ввечері та в ніч з 9 на 10 травня активізували обстріли бойовики на Донбасі. Найбільше від атак терористів постраждали Піски, Опитне, Авдіївка. Про це повідомили у прес-центрі АТО.
 
«На Донецькому напрямку бандити стріляли по нашим військовим з 120 та 82 міліметрових мінометів у в районі Пісків, Опитного, Мар’їнки та шахти Дутовка. Крім того вони вели вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі шахти Дутовка, населених пунктів Авдіївка, Мар’їнка, Водяне», - йдеться у повідомленні.
 
Крім цього, у Луганському напрямку, так звані ополченці «ЛНР» для обстрілів Сокільників та Станиці Луганської використовували зенітні установки, гранатомети, кулемети та стрілецьку зброю. Відкривали вогонь по Щастю.
 
Вогонь також відкривали по Золотому, Россадці, Лозове. Терористи обстріляли Павлополь, а вночі російсько-терористичні угрупування стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по Широкіному і Піщевику. 
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в ніч з 8 на 9 травня терористи, як і раніше, обстрілювали позиції сил АТО та мирні населені пункти з великокаліберної артилерії та мінометів.
 
Коментарі (0)