ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійВулиці Луганська «дістають» з темряви

Вулиці Луганська «дістають» з темряви

Співробітники луганського підприємства «Міськсвітло» усунули ряд пошкоджень на лініях зовнішнього освітлення в трьох районах міста.

Вчора працівники «Міськсвітла» усунули короткі замикання і ліквідували обриви електричних мереж у трьох районах міста - Ленінському, Жовтневому та Артемівському. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Луганської міської ради.

Так, у Ленінському районі працівники ДКП усунули короткі замикання і обриви по вулицях Шевченка та Оборонній.
 
У Жовтневому районі фахівці провели роботи по вулицях: Ватутіна, 26 Бакинських комісарів, 30 років Перемоги, Будьонного.
 
В Артемівському районі короткі замикання і обриви мереж ліквідували в кварталах: Мирний і Гайового, а також по вулиці Широкій. Крім того, в 1-му Мікрорайоні здійснили коригування реле часу і по вулиці Радянській очистили від гілок електричні мережі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на забезпечення жителів Донбасу в опалювальний сезон теплом і фінансування регіону, держава витратить з бюджету кругленьку суму. Але це не стане причиною відключення на тимчасово підконтрольних бойовикам територіях газу і світла.
 
Коментарі (0)