ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи обстріляли з «Градів» місто на Луганщині

Терористи обстріляли з «Градів» місто на Луганщині

Сьогодні вранці у Луганській області терористи відкрили вогонь по одному з населених пунктів регіону. При обстрілі бойовики використовували установку «Град», яка заборонена Мінськими домовленостями.

Сьогодні вранці, близько 9:00 ополченці так званої «ЛНР» відкрили вогонь з реактивної установки «Град» по місту Попасна, що у Луганській області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Згідно з повідомленням, вогонь терористами вівся з боку села Калинове, яке знаходиться під контролем «ЛНР». В ході обстрілу бойовиками населеного пункту, три ракети лягли в районі вулиці Парусовка.

«Наразі інформація по постраждалим і руйнуванням не надходила. Терористи не зважаючи черговий етап Мінських домовленостей вкотре грубо їх порушують обстрілюючи регіон із важкого озброєння», – повідомив керівник Луганської обласної військо-цивільної адміністрації Георгій Тука.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, так звана «Донецька народна республіка» планує поставки українського вугілля в країни Європи та Близького Сходу. У самопроголошеній республіці заявили, що це засіб отримання до бюджету певних сум.

 
Коментарі (0)