ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи «поклали око» на підприємства ПЕК у зоні АТО

Терористи «поклали око» на підприємства ПЕК у зоні АТО

Бойовики «ЛНР» заявили, що забирають під свій контроль підприємства ПЕК, адже «українська влада відмовляється» від них.

Підприємства паливно-енергетичного комплексу Луганської області не будуть припиняти роботу на підконтрольних самопроголошеній «ЛНР» територіях, незважаючи на наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Про це йдеться на сайті «ЛНР».

«Як відомо, 27 листопада Міністерство палива та енергетики України видало наказ, згідно з яким повинні припинити роботу 252 підприємства та установи на території Донбасу. Таким чином, українська влада відмовляється від підприємств паливно-енергетичного комплексу, розташованих у зоні бойових дій», - заявили терористи.
 
«Виходячи з цього, самопроголошена «Рада міністрів Луганської народної республіки» заявляє, що керівництво «республіки» бере під свій контроль управління та забезпечення працездатності даних підприємств», - йдеться у повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», від сьогодні Міністерство енергетики та вугільної промисловості припиняє виробничу та фінансово-господарську діяльність енергетичних держпідприємств, що знаходяться у зоні здійснення АТО.
 
Коментарі (0)