ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійТерористи зруйнували сотні кілометрів доріг

Терористи зруйнували сотні кілометрів доріг

За час проведення АТО на Донбасі терористи знищили майже тисячу кілометрів доріг. Також бойовики зруйнували десятки мостів і шляхопроводів. У РНБО підрахували збитки від завданої шкоди транспортній інфраструктурі Донбасу.

За час військового протистояння на Донбасі терористи пошкодили 962 км автомобільних доріг загального користування. Окрім того, бойовики знищили близько 30 мостів і шляхопроводів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в Інформаційному центрі Ради національної безпеки та оборони.

В повідомленні зазначили, що протягом останнього тижня терористи та російські військові пошкодили шляхопровід на транспортній розв’язці автомобільної дороги М-04 Знам’янка - Луганськ - Ізварине Луганської області.
 
Окрім того, бойовики зруйнували прогонову будову, огородження, пошкоджено опори. Також пошкоджено міст через річку Міусік автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський Луганської області. Зруйновано прогонову будову, огородження пошкоджено опори.
 
«Усього за час АТО терористи пошкодили 962 кілометри автомобільних доріг загального користування та понад 29 мостів і шляхопроводів. Сума збитків, завданих терористами дорожньому господарству Донецької та Луганської областей, складає орієнтовно 2,2 мільярди гривень», - йдеться у повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сума збитків від конфлікту на сході України становить 11,9 млрд грн. Такими даними поділився Віце-прем'єр-міністр - Міністр будівництва, регіонального розвитку і ЖКГ Володимир Гройсман
 
Віце-прем'єр підкреслив, що зруйновано 4,5 тис. житлових будинків, 4,7 тис. об'єктів системи енергопостачання, 217 об'єктів освіти, 132 промислових об'єкта, 45 об'єктів охорони здоров'я.
 
Коментарі (0)