ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі киян кинули під холодний душ

Тисячі киян кинули під холодний душ

Сьогодні у столиці з різних причин майже три тисячі споживачів перебувають без гарячого водопостачання. Найбільше відключень пов'язано з пошкодженнями на теплових мережах.

Тисячі киян через пошкодження на тепломережах, планові ремонти теплових пунктів та гідравлічні випробування залишилися без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пресс-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 27 травня 2014 року, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 1172 споживачів. Серед них 888 в Печерському, 205 в Дніпровському, в 1 Голосіївському, 2 в Деснянському, 2 в Подільському, 30 в Святошинському, 1 в Солом`янському, 43 в Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що 1090 споживачів в Печерському районі, а також мікрорайонів Березняки та Русанівка, тимчасово відключені від ГВП для усунення пошкодження тепломагістралі ТМ-1 від ТЕЦ-5 діаметром 900 мм.

«Пошкодження виявлено о 21.30 26 травня, проводяться роботи по його усуненню, які планується завершити до 21.30 27 травня» - наголошують у повідомленні.

Примітно, що протягом минулої доби на тепломережах «Київенерго» в результаті усунення 31 пошкоджень підключено 79 споживача.

«Внаслідок планових ремонтних робіт, які компанія проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 297 споживачів. Серед них 41 в Дарницькому, 43 в Деснянському, 122 в Дніпровському, 8 в Оболонському, 29 в Подільскому, 20 в Святошинському, 7 в Солом`янському, 27 в Шевченківському районах» - додається у повідомленні.

А також зауважується, що у зв’язку з проведенням реконструкцій тепломереж відключено 7 споживачів в Голосіївському районі.

«Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключений 141 споживач — 38 в Голосіївському районі, 21 в Солом`янському, 82 в Шевченківському районах» - резюмують у повідомленні.

Нагадаємо, згідно з опитуванням, яке нещодавно проводила «Україна Комунальна», більшість респондентів взагалі не розуміє, для чого відключати гарячу воду під час гідравлічних випробувань тепломереж.

 
Коментарі (0)