ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі киян залишилися без гарячої води

Тисячі киян залишилися без гарячої води

Столиця без гарячої води. Подень в оселях киян відключають гаряче водопостачання. Десь причинами цього є гідравлічні випробування чи планові ремонти на теплових пунктах, однак у більшості випадків хрест на гарячій воді ставлять пошкодження на тепломережах

Сьогодні у столиці без гарячого водопостачання перебуває понад тисячу споживачів. За інформацією ПАТ «Києвенерго», більшість відключень пов’язані з пошкодженнями на тепломережах.

«У результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 547 споживачів. Серед них 131 - у Голосіївському, 54 - у Дарницькому, 1 - у Деснянському, 123 - у Дніпровському, 1 - в Оболонському, 7 - у Печерському, 12 - у Подільському, 44 - у Святошинському, 22 - у Солом`янському, 152 - у Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

При цьому зауважується, що за минулу добу внаслідок усунення 34 пошкоджень на тепломережах було підключено до гарячого водопостачання 230 споживачів.

Окрім того, згідно з повідомленням, гарячої води в столичних будинках немає і через планові ремонтні роботи, які «Київенерго» проводить на ряді теплових пунктів. З цих причин тимчасово без ГВП залишається 228 споживачів: 60 - у Голосіївському, 54 - у Дарницькому, 27 - у Деснянському, 11 - у Дніпровському, 2 - в Оболонському, 6 - у Печерському, 5 - у Святошинському, 8 - у Солом`янському, 55 - у Шевченківському районах.

«Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключено 508 споживачів:  19 - у Дарницькому, 7 - в Оболонському, 482 - у Шевченківському районах» - додається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, більшість українців не задоволена проходженням гідравлічних випробувань на тепломережах. І вже не стільки через те, що з їхніх осель зникає гаряча вода, скільки тому, що вона не повертається згідно з оприлюдненими графіками.

 
Коментарі (0)