ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаТисячам донеччан повернули електропостачання

Тисячам донеччан повернули електропостачання

Комунальники Донецька відновлюють комунікації, пошкоджені в результаті проведення бойових дій на Донбасі. Зокрема, енергетики відновили електропостачання близько 5 тисяч абонентів міста.

Комунальні служби міста продовжують вести відновлювальні роботи на пошкоджених комунікаціях. Бригади енергетиків відновили електропостачання близько 5 тисяч абонентів центральній частині Київського та Ворошилівського районів, знеструмлених через бойові дії 19 листопада. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Світло повернуто до 40 багатоповерхових будинків і 1,5 тисячі будинків приватного сектору, живляться Північний і Центральний водопровідні вузли, 10 котелень», - йдеться в повідомленні.
 
У відомстві уточнили, що станом на 11:30 22 листопада в Донецьку відносно тихо, повідомлення про події в районах міста не надходять. Системи життєзабезпечення працюють в штатному режимі. Транспорт рухається по автомагістралях міста згідно з графіком вихідного дня.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальні підприємства Луганська функціонують в штатному режимі, відновлюючи нормальне життєзабезпечення міста. До кінця наступного тижня всі багатоквартирні будинки міста планують підключити до тепла.
 
Коментарі (0)