ГоловнаНовини ЖКГПодіїТристоронні переговори щодо питання транзиту газу через Україну відбудеться 19 грудня

Тристоронні переговори щодо питання транзиту газу через Україну відбудеться 19 грудня

Тристоронні переговори за участю України, Росії та Єврокомісії, на яких обговорюватиметься питання транзиту російського газу через Україну з 2020 року, відбудеться у четверг, 19 грудня
Тристоронні переговори за участю України, Росії та Єврокомісії, на яких обговорюватиметься питання транзиту російського газу через Україну з 2020 року, відбудеться у четверг, 19 грудня, про це повідомила пресслужба Мінекоенерго.
 
"Наступний раунд тристоронніх переговорів щодо підписання договору на транспортування газу відбудеться у четверг, 19 грудня цього року", - вказали у міністерстві.
 

"Ми їдемо з сильною позицією та розраховуємо на конструктив зі сторони усіх учасників процесу. Ми ні в якому разі не відступатимемо від захисту українських інтересів у газових переговорах. У свою чергу для України є пріоритетом підписання довгострокового договору з чіткими обсягами транспортування газу, що забезпечить стабільність на енергетичних ринках Європи та зниження цін для кінцевих споживачів", - наголосив з цього приводу профільний міністр Олексій Оржель. 

 
Коментарі (0)