ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТрьом районам Одеси відключать воду

Трьом районам Одеси відключать воду

Частину Одеси залишать без централізованого водопостачання. Зокрема, воду відключать у будинках трьох районів міста. Причиною припинення подачі води є проведення монтажних робіт на водогоні.

У Одесі в ніч з 4 на 5 лютого у будинках трьох районів міста буде припинено централізоване водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Одеської міської ради.

Зокрема, причинами відключення води споживачам у міськраді називають необхідність проведення монтажних робіт на водогоні.

Відтак, у зв’язку з цим водопостачання буде відсутнє у будинках Київського, Малинівського та Приморського районів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запоріжжі сьогодні тимчасово припинено теплопостачання споживачам у будинках на низці вулиць. Зокрема, у зв’язку з проведенням робіт по заміні ділянки трубопроводу теплопостачання та встановленням лічильника тепла, теплопостачання припинено мешканцям будинків по вул. Армавірській,3,4 та 6 у Заводському районі. Окрім того, відключено опалення по вул. 12 Квітня, 25-а у Ленінському районі через проведення аварійних ремонтних робіт на трубопроводі теплопостачання.

 
Коментарі (0)