ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняТуреччина допоможе Україні відновити Донбас

Туреччина допоможе Україні відновити Донбас

Туреччина готова допомогти Україні у відбудові територій Донбасу, які постраждали від бойових дій. Допомога надійде після завершення збройного конфлікту на Сході України.

Туреччина готова допомогти Україні у відновленні постраждалих від бойових дій територій Донецької та Луганської областей. Про під час спільної прес-конференції з Президентом Петром Порошенко заявив Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, передає «РБК-Україна».

Він також відмітив, що турецькі будівельні компанії реалізували в Україні проекти на суму майже 5 млрд дол.

«Наші будівельні компанії тільки в Україні здійснили проектів на 4,5 млрд дол. і ми готові до того, щоб коли Україна подолає цей важкий період, наші компанії будуть залучені до відновлення територій, що постраждали від цього конфлікту», - зазначив турецький Президент.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на Донбасі пришвидшили будівництво фортифікаційних споруд. Побудувати всі оборонні об’єкти на Сході країни пообіцяли до середини травня. Крім цього, забезпечувати підтримку та супровід зведення укріплень будуть губернатори Луганської та Донецької областей.

 
Коментарі (0)