ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ будинках Львова встановлюють нові ліфти

У будинках Львова встановлюють нові ліфти

Кільком будинкам у Львові встановлюють нові ліфти. Роботи з монтажу комунальники обіцяють провести протягом місяця. Повна вартість ліфта і того встановлення обходиться у сотні тисяч гривень.

У 9-поверховому будинку № 362 на вул. Шевченка встановили один новий ліфт, зараз тривають роботи з влаштування другого. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«У цьому будинку були ліфтові шахти, але ніколи не було ліфтів. Один ліфт уже змонтовано. Працювати він буде після отримання висновків технічних експертиз та отримання дозволу на запуск в експлуатацію. Цими процедурами вже займається ЖЕК, який і відповідатиме за роботу ліфта»,— сказала директор «Львівсвітло» Марина Строєва.

Наразі ліфт встановлюють в ще одному під’їзді. Роботи з монтажу триватимуть близько одного місяця. Вартість одного ліфта разом з монтажними роботами складає 245 тис. грн.

Нагадаємо, ЛКП «Львівсвітло» прийняло на баланс 957 ліфтів (48%) у Франківському, Шевченківському та частково в Залізничному і Личаківському районах міста.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 2 червня погана погода залишила мешканців Харкова без ліфтів. Негода вивела з ладу більше половини пультів «Харківміськліфт».

 
Коментарі (0)