ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Чернігівводоканалі від бомбового нальоту зруйнована одна із насосних станцій з подачі води. Є загиблі.

У Чернігівводоканалі від бомбового нальоту зруйнована одна із насосних станцій з подачі води. Є загиблі.

Сьогодні, 14 березня у Чернігові від бомбового нальоту була зруйнована одна із насосних станцій з подачі води на місто. Четверо людей загинули (один охоронець, один працівник та двоє членів його родини).
Сьогодні, 14 березня у Чернігові від бомбового нальоту була зруйнована одна із насосних станцій з подачі води на місто. Четверо людей загинули (один охоронець, один працівник та двоє членів його родини). 
 
Про це повідомив директор КП "Чернігівводоканалу" Сергій Малявко.
 
За період з початку бойових дій, обстрілами підверглись практично всі об'єкти  КП "Чернігівводоканал".
 
Ворог знищує інфраструктуру міста, але люди продовжують її відновлювати і працюють, не дивлячись на смертельну загрозу. Колектив КП висловлює щирі співчуття рідним загиблих.
 
"Ми вдячні кожному співробітнику нашого підприємства, який з ризиком для власного життя, під мінометними та артилерійськими обстрілами, пішки, на велосипедах або власному транспорті прямує на чергування, тримаючи оборону Чернігова на своєму робочому місці та забезпечуючи  життєдіяльність древнього міста!", - повідомляється на сторінці підприємства у Фейсбуці.
 
Максимальний тиск води, який зараз може забезпечити підприємство дорівнює 0,7 атм або 7 метрів водяного стовпа.
 
Такий тиск забезпечує водопостачання на рівні  1-2 поверхах будинків. Але все залежить і від того, як розташований ваш будинок.
 
Ті будинки, які стоять нижче рівня насосної станції, будуть отримувати воду. А ті, які на горі - швидше за все, ні.
 
Тому, співробітники КП просять звертатися до сусідів, в оселях яких є водопостачання, в сусідні будинки, які розташовані нижче. Допомагайте літнім людям і людям з маленькими дітьми.  Для них може бути складно донести воду з сусідніх будинків.
 
Також, просять повідомляти про пошкодження мереж і витоки води. Своєчасне перекриття витоків дозволить утримати тиск води в мережі.
 
По місту Чернігову організовано точки роздачі питної води.
 
 
 

 

 
Коментарі (0)