ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ деяких будинках Харкова відключили воду

У деяких будинках Харкова відключили воду

Кілька районів Харкова зіткнулися з водними проблемами. В будинках городян буде відсутнє водопостачання до кінця дня.

В кількох районах Харкова завтра з 8:00 до 24:00 буде тимчасово припинено водопостачання. Як повідомили в «Харківводоканалі», це пов'язано з проведенням планово-попереджувального ремонту водопровідних мереж для підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період.

Так, води не буде в частині Ленінського та Жовтневого районів, обмеженої річкою Лопань, пл. Пролетарській, вул. Полтавський шлях, вул. Маршала Конєва, вул. Малогончарівскій, залізничним полотном, вул. Червоноармійській, вул. Котлова, пер. Альбовским, пер. Залізничним, вул. Пащенковской, вул. Лук'янівській, вул. Котлова, річкою Лопань. 

Також буде припинена подача води в частині Дзержинського району, обмеженої річкою Лопань, пер. 1-му Дорошенковским, вул. Джанкойської, вул. Полярної, вул. Ревкомовской, вул. Клочківській. 
 
Крім того, сьогодні у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах припинено водопостачання в ряді будинків міста: 
 
- у Дзержинському районі, на пр. Перемоги, 62-б (під'їзд №5), 68в (під'їзд №1), вул. Ахсарова, 13 (під'їзд №8);
 
- в Київському районі, на вул. Дарвіна, 7 (під'їзд №5); 
 
- в Ленінському районі, в пер. Новочеркаському, 2-14, вул. Іллінській, 61 (під'їзд №9), вул. Довгалевского, 9/17 (під'їзд №3); 
 
- в Московському районі, на пр. 50-річчя ВЛКСМ, 65а (під'їзд №2); 
 
- в Орджонікідзевському районі, на вул. Верстатобудівної, 3 (під'їзд №4), вул. Роганської, 146 (під'їзд №1); 
 
- у Фрунзенському районі, на вул. Туркестанської, 24 (під'їзд №1). 
 
Відновити водопостачання в цих будинках планується до 20:00. 
 
Крім того, відновити подачу води у Комінтернівському районі, на вул. Ромашкіна, 8а (під'їзд №1), планується до 15:00 12 серпня, в Червонозаводському районі, на вул. Університетській, 37/39 (під-д №4), - до 15:20 13 серпня.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», комунальники намагаються привчити харків'ян не захаращувати сходові клітки в під'їздах багатоповерхівок, так як найчастіше це є причиною пожежі. Любителям збирати мотлох виписують штраф.
 
Коментарі (0)