ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Дніпропетровській області підірвали залізничну колію

У Дніпропетровській області підірвали залізничну колію

У Дніпропетровській області підірвали залізничну колію. Вибух стався під час проходження вантажного поїзда, внаслідок чого, один з вагонів зазнав пошкоджень.

У Дніпропетровській області сьогодні стався вибух на залізничному перегоні Демурино – Просяна (на межі Покровського та Межівського району області) під час проходження по колії вантажного потяга. Підрив стався о 12:40 на непарній колії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Придніпровської залізниці.

«На момент підриву колією рухався вантажний потяг з вугіллям за маршрутом Курахівка – Чаплине у складі 56 вагонів.  Унаслідок підриву сталося незначне пошкодження колії, а також схід візком одного з вагонів потяга», - зазначається у повідомленні.

Наразі рух поїздів на цій ділянці не здійснюється по обох коліях. Якщо загрози руху поїздів в обох напрямках не буде виявлено – курсування потягів буде відкрито по парній колії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, міст через Сіверський Донець в Станиці Луганській повністю зруйнований в ході бойових зіткнень. Зараз як автомобільний проїзд, так і пішохідний прохід по мосту неможливий.

 
Коментарі (0)