ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Дніпропетровську «подорожчають» маршрутки

У Дніпропетровську «подорожчають» маршрутки

Проїзд у дніпропетровських маршрутках підвищать цього тижня. У міськраді таке рішення аргументують підвищенням вартості паливно-мастильних матеріалів та запчастин.

У Дніпропетровську цього тижня міська рада буде розглядати питання підвищення цін на проїзд у маршрутних автобусах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської міської ради.

Перегляд тарифів на проїзд зумовлений здорожчанням паливно-мастильних матеріалів та запчастин.

Найвищий рівень цін на проїзд у міських автобусах великої місткості передбачають на рівні 5 грн, для всіх інших категорій автобусів – 6 грн.

«У межах встановленого граничного рівня тарифу по кожному маршруту визначатиметься свій тариф, на підставі якого наш департамент укладатиме з перевізником додаткову угоду, тобто вартість проїзду може бути 4,00 4,50, 5, 5,50 гривень в залежності від протяжності маршруту, пасажиропотоку, класу автобусів, але не вище граничного рівня», - зауважили у Дніпропетровській міськраді.

Так, нові тарифи вступлять в силу після підписання відповідного рішення виконкомом. Перевізники ж в свою чергу будуть зобов’язані попередити громадян про нові ціни за 10 днів до їх введення.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  у Одесі з 5 березня підвищили ціни проїзд у маршрутних таксі міста до 5 грн. Проте, у Одесі не планують підвищувати тарифи на проїзд у громадському електротранспорті. Він і надалі становитиме 1,5 грн.

 
Коментарі (0)