ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Дніпропетровську вводяться нові проїзні квитки

У Дніпропетровську вводяться нові проїзні квитки

У Дніпропетровську з 1 травня вводяться місячні комбіновані квитки на проїзд у трамваї і метро. Вони будуть двох видів - громадянський та студентський.

У Дніпропетровську з 1 травня вводяться місячні комбіновані квитки на проїзд у трамваї і метро. Відповідне рішення про запровадження нових місячних квитків ухвалено на останньому засіданні виконкому Дніпропетровської міської ради. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі міськради.

Згідно з повідомленням, нові комбіновані квитки на проїзд у трамваї та метро будуть двох видів: громадянський та студентський. Громадянський розрахований для усіх категорій населення, студентський – для студентів денної форми навчання вищих навчальних закладів I-IVрівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів на період навчального року. Громадянський квиток коштуватиме 235 гривень, студентський – з 50% знижкою, тобто 117,5 гривень.
 
Місячні комбіновані квитки вводяться з для зручності пасажирів, щоб дати їм можливість користуватися одним квитком для проїзду у трамваї і метро, додають у департаменті.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Дніпропетровській області підірвали залізничну колію. Вибух стався під час проходження вантажного поїзда, внаслідок чого, один з вагонів зазнав пошкоджень.
 
Коментарі (0)