ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Дніпропетровську завершують реконструкцію частини набережної

У Дніпропетровську завершують реконструкцію частини набережної

У Дніпропетровську завершується комплексна реконструкція вулиці Набережна Заводська, яка є складовою частиною набережної Дніпропетровська. Обсяг виконаних робіт становить 70 %

Загалом набережна Дніпропетровська має протяжність 20 км та складається з трьох частин – Набережної Перемоги, Набережної імені Леніна та Набережної Заводської. Наразі завершено перший етап реконструкції Набережної Заводської, від Амурського до Кайдацького мостів та завершуються роботи на другому етапі, від Кайдацького мосту до провулку Парусний.

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Ремонт вулиці Набережна Заводська розпочався у травні нинішньго року. Ремонтні роботи проходять у два етапи. Перший етап, який передбачав заміну дорожнього покриття від Старого мосту до Кайдацького мосту, а це майже 7 км дороги, вже завершено.

Другим етапом проекту передбачено проведення капремонту від Кайдацького мосту до житлового масиву «Парус».

Як доповів перший заступник міського голови Анатолій Крупський, роботи другого етапу реконструкції вулиці виконані на 70 %. Наразі влаштовано 90 тис. кв. м вирівнюючого шару, а це   майже 80% від загального обсягу ведених робіт, замінено понад 7 км бордюрного каменю, що складає 78% виконаних робіт, відремонтовано та очищено 50 дощоприймальних камер.

Також на Набережній Заводській буде реконструйоване тротуарне покриття, встановлені пішохідної огорожі, переоснащена мережа зовнішнього освітлення.

Набережна Заводська, на якій наразі триває капітальний ремонт, поєднує міжміські напрямки Донецьке та Криворізьке шосе. Щодоби цією дорогою проїжджають близько 50 тис. автомобілів. Останній раз капітальний ремонт цієї дороги проводився у 1994 році.

 
Коментарі (0)