ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Добромилі поламаним колектором займатимуться депутати

У Добромилі поламаним колектором займатимуться депутати

мешканці Добромиля звернулися до голови Старосамбірської райдержадміністрації та голови Старосамбірської райради з проханням надати допомогу для ремонту аварійного колектора на вул. І.Франка у їх місті.

Голова Старосамбірської районної ради Володимир Горбовий дав доручення заступнику утворити комісію для вивчення питання щодо ремонту аварійного колектора у м. Добромилі. Про це він повідомив 5 березня.

Як повідомив В.Горбовий, поки що вивчали документи. «Поки що ми не змогли встановити, на чиєму балансі цей колектор. Виглядає, ніби він нічийний, але це абсурд. Не може інфраструктура не мати господаря».

За його словами, наступного тижня комісія здійснить виїзд у Добромиль, щоб вивчити ситуацію.

Зазначимо, мешканці Добромиля звернулися до голови Старосамбірської райдержадміністрації та голови Старосамбірської райради з проханням надати допомогу для ремонту аварійного колектора на вул. І.Франка у їх місті. За свідченнями мешканців, через аварію на колекторі, нечистоти з кінця січня течуть по вулиці.

При цьому, за їх інформацією, на реконструкцію очисних споруд у м. Добромиль у 2007 році виділялися субвенційні кошти державного бюджету.

Голова Страросамбірської райдержадміністрації Володимир Цегенько повідомив, що міський голова Добромиля просить виділити з райбюджету на ремонт колектора 38 тис. грн.

Джерело - ZAXID.NET

 
Коментарі (0)