ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ Донецьк повертається електрика

У Донецьк повертається електрика

Комунальники повертають світло в оселі жителів Донецька. Зараз вони працюють над відновленням ліній електропередач в одному з районів міста. В усі квартири району планується подати електроенергію через кілька днів.

У Петровському районі відновлено 7,5 км ліній електропередач. Незабаром комунальники обіцяють повернути світло у всі будинки району. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

«Всі комунальні служби працюють. Електропостачання Донецька здійснюється в звичайному режимі, за винятком Петровського району. 16 липня там відновлено 7,5 км ліній електропостачання, що дозволило живити будинки 654 абонентів з 785. Вже до п'ятниці повністю завершено роботи по ремонту електромереж, пошкоджених в результаті бойових дій 12 і 13 липня, і в будинку мешканці приватного сектору буде в 100% обсязі подано електрику», - йдеться в повідомленні.
 
У міськраді додали, що підприємства «Регіональні електричні мережі» та ПАТ «Донецькобленерго» працюють в «штатному режимі» і готують запас матеріалів для, того щоб максимально швидко реагувати в разі непередбачених обставин. Крім того, подібний запас будівельних та інших матеріалів роблять всі комунальні підприємства, задіяні в життєзабезпеченні міста.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ремонт Слов'янської ТЕС влетить у копійку. Вся вартість робіт з її відновлення оцінюється в 300-400 млн грн.
 
Коментарі (0)