ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024У Донецьку опалювальний сезон розпочався з заборгованості

У Донецьку опалювальний сезон розпочався з заборгованості

Донецька влада закликає жителів міста сплатити борги за послуги ЖКГ

На проведення капітальних ремонтних робіт та поточне утримання мереж, з міського бюджету було виділено 41 млн грн і 15 млн грн - власних коштів підприємств ККП «Донецькміськтепломережа» і КП «Тепломережа».

На капітальний ремонт водопровідно-каналізаційних мереж і об'єктів підприємства КП «Донецькміськводоканал» з міського бюджету було виділено 16, 9 млн грн і 2,9 млн грн - власних коштів підприємства на поточне утримання мереж.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Донецької міської ради.

«Можна було б в рази зробити більше, якби на це були кошти. На сьогоднішній день борги населення за комунальні послуги обчислюються мільйонами», - розповідає донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

«Більш ніж 170 млн грн фінансових ресурсів відвернуто через заборгованість, це дуже великі суми», - зазначив міський голова.

«Я наполегливо рекомендую всім зробити звірку по оплаті комунальних послуг, заплатити борги, якщо такі є, і надалі взяти за правило: регулярно оплачувати спожиті комунальні послуги», - підсумував пан Лук'янченко.

Також прес-служба Донецької міської ради повідомляє, що на сьогоднішній день тепло надходить в усі житлові будинки міста, що мають централізоване опалення. 

 
Коментарі (0)