ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ Донецькій області виросла кількість пошкоджених будівель

У Донецькій області виросла кількість пошкоджених будівель

Артобстріли продовжують знищувати інфраструктуру міст, у яких проходять бойові дії. Зокрема, за минулу добу в Донецьку снаряди пошкодили житловий будинок, будівлю медпункту і господарську споруду.

За минулу добу в Донецькій області зафіксовано три випадки потрапляння снарядів у житлові будинки та будівлі. Зокрема, у Петровському районі пошкоджено житловий будинок №102 по вулиці Шестакова і медпункт шахти Трудовська, а також господарську споруду у дворі будинку 28. Такі дані наводить Міністерство надзвичайних ситуацій, передає прес-служба Донецької міської ради.

Вчора 31 серпня було відновлено електропостачання Північного водопровідного вузла і з 18:00 працівники КП «Донецькміськводоканал» відновили подачу води на Київський район. «На сьогоднішній день всі водопровідні вузли, крім Донецького казенного заводу хімічних виробів, працюють відносно стабільно, водопостачання здійснюється у мінімальному режимі», - йдеться в повідомленні.
 
Крім того, енергопостачальні підприємства продовжують вести роботи на пошкоджених мережах в Кіровському, Київському, Куйбишевському та Петровському районах.
 
Фахівці ПАТ «Донецькміськгаз» займаються відновленням газопостачання багатоквартирних будинків та будинків приватного сектору. На сьогоднішній день без газу в Донецьку перебуває 5265 споживачів. 
 
Нагадаємо, вчора близько 17:00 артобстрілу піддалося селище Флора в Кіровському районі. По вул. Слєпньова снаряд перебив газопровід, у двох дев'ятиповерхових будинках №82 та №83 - пошкоджено скло.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», вчора у Донецьку через знеструмлення Північного водопровідного вузла частково без води залишилися жителі двох районів. Натомість комунальники звітують, що налагодили роботу Центрального водопровідного вузла і відновили електропостачання ряду об'єктів.
 
Коментарі (0)