ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ керівництві «Нафтогазу» кадрові зміни

У керівництві «Нафтогазу» кадрові зміни

Кабмін призначив нового голову «Нафтогазу». Компанію очолив співробітник, який вже працював на підприємстві протягом 8 років. Попереднього ж голову «Нафтогазу» підозрюють в розкраданні коштів в особливо великих розмірах.

Компанію «Нафтогаз» очолив Андрій Коболєв, який пропрацював в ній 8 років. Відповідне рішення прийняв Кабінет Міністрів.

У 2000 році пан Коболєв закінчив Інститут міжнародних відносин Київського університету ім. Т. Г. Шевченка. З 2002 до 2010 він пропрацював на різних посадах в компанії «Нафтогаз», зокрема, у департаменті корпоративних фінансів та цінової політики держхолдингу і радником голови правління НАК.
 
Попередником пана Коболєва був Євген Бакулін, який обіймав посаду очільника «Нафтогазу» з 2 березня 2010 року. Його затримали за підозрою з розкраданні коштів в особливо великих розмірах. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 21 березня Головний офіс НАК «Нафтогазу» було заблоковано на вхід та вихід співробітниками міліції, у приміщення пропускали лише за перепустками. В управлінні МВС пояснюють такі заходи проведенням слідчих дій.
 
Коментарі (0)