ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Харкові комунальники облагороджуватимуть тротуари

У Харкові комунальники облагороджуватимуть тротуари

Представники інспекції з благоустрою Департаменту комунального господарства, комунальних служб, адміністрації району, міліції оглянули територію по вул. Чуваській - дорогу і ділянку, що прилягає до будинку №4 і відомчої будівлі Харківського гвардійського

Комісія з благоустрою міста сьогодні, 23 березня, оглянула ряд об'єктів у Жовтневому районі, що потребують наведення ладу.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Представники інспекції з благоустрою Департаменту комунального господарства, комунальних служб, адміністрації району, міліції оглянули територію по вул. Чуваській - дорогу і ділянку, що прилягає до будинку №4 і відомчої будівлі Харківського гвардійського вищого танкового командного училища.

Як зазначив начальник інспекції з благоустрою Юрій Коваленко, на місці виявлено численні порушення правил благоустрою. «Тут потрібно вивезти сміття, обстежити зелені насадження на предмет аварійності. Зараз ми оформляємо протокол: відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення на цю юридичну особу може бути накладено штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімальних доходів», - підкреслив начальник інспекції.

Юрій Коваленко зазначив, що адміністрація Жовтневого району звертатиметься в управління дорожнього господарства з клопотанням про включення вул. Чуваської в титульний список ремонту доріг. Також адміністрації доручено провести перевірку всіх суб'єктів господарської діяльності, розташованих уздовж вул. Чуваської.

За словами начальника інспекції, сміття потрібно прибрати за сьогодні. Орендарів зобов'язали найближчим часом прибрати торішню траву і дрібні гілки дерев, а також зрівняти землю вздовж проїжджої частини.

Комісія також відвідала ділянку на пр. Ілліча, 121, де склала протокол про неналежний стан газону біля об'єкта комерційної діяльності і зобов'язала власників торгової точки привести територію до ладу.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)